#

На Київщині повернули світло 113 тис родин після вчорашньої негоди

03.04.2024 13:28
На Київщині повернули світло 113 тис родин після вчорашньої негоди
Фото з місця події

У Київській області енергетики відновили роботу 125 ліній та повернули світло 113 тисячам споживачів у 276 населених пунктах, що були знеструмлені через негоду  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОВА.

Станом на ранок 3 квітня, через шквальний вітер залишаються знеструмленими 725 населених пунктів України. З них 337 – через негоду, а 388 – з інших причин.

Так, на Київщині від шквального вітру, що накрив Україну ввечері 2 квітня, найбільше постраждала північна частина області, повідомляє енергетична компанія ДТЕК. Сильний вітер спричинив масове падіння конструкцій будівель, дерев та сухих гілок на лінії електропередач.

На ранок 3 працівникам ДТЕК вдалося відновити в області роботу 125 ліній та повернути світло 113 тисячам споживачів, що були знеструмлені через негоду.

В енергетичній компанії запевняють, що ремонтні бригади працюють цілодобово, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки всіх мешканців Київщини. Сьогодні, 3 квітня, за прогнозами синоптиків знов можливі сильні пориви вітру, попереджає ДТЕК. Тож компанія готується в посиленому режимі ліквідовувати аварії в разі їх виникнення.

Нагадаємо, що на Київщині вирує негода: пошкоджено дахи, зафіксовано аварії в мережах.


Читати "Моя Київщина" у Facebook