#

На Київщині працюватимуть тільки три сервісні центри МВС, де можна здати іспити

31.05.2023 16:32
На Київщині працюватимуть тільки три сервісні центри МВС, де можна здати іспити
Фото з мережі інтернет

З 1 червня на Київщині працюватимуть лише три територіальні сервісні центри МВС, які прийматимуть теоретичні і практичні іспити

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на МВС.

Здати іспити можна буде у трьох центрах:

  • № 3242, що у Білій Церкві, на вулиці Сухоярська, 20;
  • № 3246, що у Софіївській Борщагівці, на вулиці Толстого, 2;
  • № 3248, що у Переяславі, на вулиці Ново-Київське шосе, 46.

У всіх інших сервісних центрах МВС надаватимуться всі види послуг пов’язаних з посвідченням водія та реєстрацією транспортних засобів в Україні, крім теоретичних та практичних іспитів. 

Причиною таких змін є запуск пілотного проєкту в чотирьох областях. Його метою є є забезпечення максимально прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС.

Кожен кандидат у водії отримає більше інструментів для оскарження результатів іспитів у сервісних центрах МВС. У класах для теоретичних іспитів тепер буде фіксація на 4 відеокамери та мікрофон — не буде "сліпих зон". Це унеможливлює стороннім особам підказувати  кандидатам у водії, а також дозволить самому кандидату в разі потреби оскаржити результати складання теоретичного іспиту.

У автівках категорії В — це легкові автомобілі — буде відеофіксація в салоні таким чином, щоб знімати і руки, і ноги кандидата у водії, руки і ноги екзаменатора, запис розмов у салоні теж буде.

Читати "Моя Київщина" у Telegram