#

На Київщині правоохоронці через снігопад закликають утриматися від поїздок

23.12.2020 13:30
На Київщині правоохоронці через снігопад закликають утриматися від поїздок
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 грудня, на Київщині протягом дня буде йти сніг, який ускладнить рух на автошляхах

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, правоохоронці закликають водіїв, по можливості, утриматись від поїздок на власному авто.

У повідомленні зауважується, що такі дорожні умови вимагають від водіїв і пішоходів підвищеної уваги до заходів власної безпеки і бездоганного дотримання ПДР.

Радимо водіям бути обачливими при проїзді мостів та естакад, відмовитися від ризикованих маневрувань, ні в якому випадку не перевищувати швидкість та дотримуватись безпечної дистанції, - йдеться у повідомленні.

Далі зазначається, що пішоходам треба рухатися по тротуарам з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях та не виходити на проїзну частину прямо перед автомобілем, а в темний час доби  треба використовувати світлоповертаючі елементи. 

Поліція Київщини продовжує нести службу, забезпечувати безпеку всіх учасників дорожнього руху та проводити профілактичну роз’яснювальну роботу. Якщо ви помітили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, або самі потребуєте допомоги - телефонуйте на спецлінію поліції "102" - наголошується на кінець.

Нагадаємо, що 23 грудня поблизу села Березівка Макарівського району сталася смертельна ДТП.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: