#

На Київщині правоохоронці виявили трьох осіб зі забороненими речовинами (ВІДЕО)

08.02.2023 12:10
На Київщині правоохоронці виявили трьох осіб зі забороненими речовинами (ВІДЕО)
Фото з місця події

У Київській області працівники поліції продовжують протидіяти наркозлочинам – вони виявили трьох осіб зі забороненими речовинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

У Боярці правоохоронці виявили 48-річного громадянина, у якого виявили мефедрон та інші речові докази, які підтверджують причетність чоловіка до розповсюдження наркотиків.

Також у селі Демидів поліцейські виявили та вилучили у будинку 55-річного місцевого жителя згортки амфетаміну, прекурсор, шприци з невідомою рідиною, електронні ваги та інше приладдя.

34-річний житель Броварів продавав наркотичні речовини на території району. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили понад 30 пігулок метадону, понад 40 пігулок метафіну, понад 30 пігулок димедролу та 5 пігулок сонату.

Викрили злочинну діяльність співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області ДБН НП України за силової підтримки спецпризначенців поліції Київщини, під процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури.

Правоохоронці затримали правопорушників та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Фігурантам загрожує до 3,8 та 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 6 лютого у Бучі поліцейські зупинили авто Toyota Avensis, водій якого вже вкотре порушив правила дорожнього руху.



Читати "Моя Київщина" у Telegram