#

У Бучі патрульні склали адмінматеріали на затятого порушника ПДР під кайфом

07.02.2023 11:30
У Бучі патрульні склали адмінматеріали на затятого порушника ПДР під кайфом
Правопорушник

Учора, 6 лютого, у Бучі поліцейські зупинили авто Toyota Avensis, водій якого вже вкотре порушив правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Під час спілкування з керманичем інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.  Також патрульні встановили, що чоловік вже як мінімум двічі протягом останніх 12 місяців керував автомобілем у стані сп'яніння, за що отримував відповідні протоколи.

Крім того, поліціянти дізналися, що водій тимчасово обмежений Криворізьким відділом державної виконавчої служби у праві керування транспортними засобами.

У результаті на керманича склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння втретє або більше), за ч. 3 ст. 126 (Керування особою, що тимчасово обмежена у праві керування транспортним засобом) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП. Також поліцейські відсторонили чоловіка від керування машиною.

Нагадаємо, що два підрозділи ЗСУ отримали від Бучанської громади важливі речі для фронту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram