#

На Київщині правоохоронці затримали 28-річного автомобільного крадія

25.09.2020 09:50
На Київщині правоохоронці затримали 28-річного автомобільного крадія
Фото з мережі Інтернет

Учора, 24 вересня, правоохоронці Київщини затримали 28-річного крадія авітвок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Про незаконне заволодіння автомобілем марки Volkswagen до поліції повідомив 31-річний житель Києво-Святошинського району.

Отримавши опис автомобіля, правоохоронці Чайківського відділення поліції розпочали оперативні заходи по розшуку транспортного засобу та особи, яка вчинила злочин.

Співробітники кримінальної поліції виявили автомобіль на одній з вулиць села Нові Петрівці, що у Вишгородському районі. За кермом автомобіля перебував 28-річний житель столиці, який не зміг пояснити поліцейським, що робить у викраденому авто.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти  років.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київщини. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що АТ "КИЇВОБЛГАЗ" проінформувало громадян про стан газифікації новобудов Київської області, які наразі не підключені до газорозподільних мереж через відсутність заяв на приєднання від замовника.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: