#

На Київщині представники "Нашого краю" взяли участь в урочистостях із нагоди Дня єднання (ФОТО)

17.02.2022 18:50
На Київщині представники "Нашого краю" взяли участь в урочистостях із нагоди Дня єднання (ФОТО)
Фото з місця події

У Таращанській громаді урочисто відзначили День єднання, де до заходів долучилися депутати та активісти "Нашого краю"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На площі Незалежності під час виконання гімну України було урочисто піднято Державни Прапор. Звертаючись до присутніх, голова Таращанської міської ради, представник партії "Наш край" Михайло Кривошеєв наголосив, що сила українського народу – в його єдності.

Михайло Кривошеєв зауважив:

Тільки разом ми сильні та непереможні. Бажаю усім нам миру, добра та злагоди.

У Кагарлицькій міській громаді також відзначили День єднання. На площі Незалежності біля міської ради відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Перед присутніми з промовою виступив Кагарлицький міський голова, представник партії «Наш край» Олександр Панюта.

Олександр Панюта наголосив:

Ми готові мобілізуватися в цей складний для України час, як уже не раз робили це в минулому. І ми пам’ятаємо, що найголовнішою зброєю є наша єдність перед лицем ворога.

Право підняти Державний Прапор України було надано військовослужбовцеві Кагарлицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старшому сержанту  Максиму Ткаченку та Анатолію Косяку – учасникові Антитерористичної операції на сході країни, сержанту  36-ї окремої бригади морської піхоти.

Учасники патріотичної акції виконали Державний Гімн України.

Нагадаємо, що депутат від партії "Наш край" у Гребінківській селищній раді Віталій Лисак заявив, що замість того, щоб стимулювати український експорт, імпортозаміщення і розвивати власну промисловість, уряд реалізує великі інфраструктурні проєкти, якими стимулює імпорт будматеріалів, техніки і робочої сили.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram