#

На Київщині призначили в.о. керівника регіонального підрозділу ДФС

24.02.2021 10:05
На Київщині призначили в.о. керівника регіонального підрозділу ДФС
Фото з мережі Інтернет

Учора, 23 лютого, новий голова ДФС України Вадим Мельник підписав наказ про призначення нових в.о. керівників регіональних підрозділів у 10 областях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "lb.ua".

Сьогодні я оголосив наказ про призначення в.о. керівників регіональних підрозділів Державної фіскальної служби України в 10 областях: Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, - написав новопризначений очільник ДФС Вадим Мельник на своїй сторінці у Facebook.

Вадим Мельник зазначив, що кадрові зміни необхідні, оскільки вони є одним з щаблів на шляху до розв'язання проблемних питань в службі. До того ж він додав, що наразі визначено основні напрямки роботи для нових керівників: викорінити існування незаконних каналів реалізації підакцизних товарів та ліквідувати діяльність податкових "схем".

Також нагадаємо, що посадовець ГУ Державної фіскальної служби вимагав та отримав через адвоката-посередника 50 тис доларів неправомірної вигоди від засновника приватної компанії за прийняття рішення у кримінальному провадженні на користь його фірми.

Читати "Моя Київщина" у Facebook