#

На Київщині продовжують впроваджувати екологічну культуру серед населення

26.11.2020 17:15
На Київщині продовжують впроваджувати екологічну культуру серед населення
Фото з мережі Інтернет

Київська облдержадміністрація продовжує реалізувати екологічний проєкт з впровадження роздільного збору відходів в населених пунктах Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

З початку проєкту обрали трьох переможців: міста Фастів, Кагарлик та Васильків. Сьогодні, 26 листопада, т.в.о. директора департаменту Анна Ткаліч передала 26 комплектів громаді Кагалрика. Першу партію комплектів передав минулого тижня громаді Фастова очільник Київщини Василь Володін.

Впровадження екологічного проєкту - важливий крок в напрямку розвитку екологічної Київщини. Такий спосіб сортування дозволить значно скоротити кількість сміття, що їде на захоронення на полігони та є небезпечним для довкілля, - підкреслив голова Київської ОДА Василь Володін.

Також Анна Ткаліч, зазначила, що проєкт є важливим елементом формування культури роздільного збору. Він сприяє вирішенню проблеми накопичення сміття через переробку його на вторсировину та, як наслідок, покращенню екологічного стану регіону.

Київська облдержадміністрація планує надалі поступово впроваджувати в області екологічний роздільний збір відходів.

Нагадаємо, що за вихідні 21 та 22 листопада поліція Київщини склала 50 адмінпротоколів на порушників "карантину вихідного дня".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: