#

На Київщині проходить профорієнтаційний бізнес-турнір

22.12.2020 20:31
На Київщині проходить профорієнтаційний бізнес-турнір
Фото з мережі Інтернет

Протягом грудня цього року проходить профорієнтаційний бізнес-турнір  серед учнівської молоді Київщини, який вже четвертий рік поспіль є майданчиком для розвитку підприємливості та креативності юних бізнес-геніїв області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Організаторами унікального освітнього проєкту є департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Київський обласний комунальний позашкільний навчальний заклад "Мала академія наук учнівської молоді" та Компанія інтелектуальних технологій (КІНТ).

В інноваційному, цікавому марафоні взяли участь близько 800 учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти та студентів закладів професійної і професійно-технічної освіти області. Протягом місяця в середовищі потужної української бізнес-симуляції ViAL+ юні бізнесмени створювали онлайн власні віртуальні підприємства, приймали відповідальні управлінські рішення, нарощували виробництво та розвивали компанії. До фіналу за результатами бізнес-турніру вийшли 85 учасників – авторів найбільш успішних бізнес-проєктів.

Завершальним акордом профорієнтаційного бізнес-турніру цього року стане профорієнтаційний онлайн-івент "Кроки до успіху", який відбудеться 24 грудня в середовищі zoom. Після церемонії нагородження переможців  фіналісти  гри матимуть можливість почути оцінку своїх перших бізнес-проєктів, поради від бізнесменів та науковців щодо вибору майбутньої професії,  траєкторії особистісного розвитку.

Також нагадаємо, що голова КОДА Василь Володін закликав ФОПи Київщини активніше подавати заяви на отримання матеріальної допомоги від держави в період карантину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: