#

На Київщині п’яний скутерист влетів у металевий паркан (ФОТО)

13.10.2022 17:30
На Київщині п’яний скутерист влетів у металевий паркан (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 12 жовтня, чайківські патрульні склали адмінматеріали на водія скутера, який керував транспортом напідпитку і спричинив ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Близько 21-ї години поліцейські отримали виклик про ДТП, яка трапилося на 31 км автодороги Київ - Ковель. Інспектори прибули на місце виклику та виявили водія скутера Honda Tact, який наїхав на металеву перешкоду.

Під час спілкування з 28-річним керманичем патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп‘яніння за допомогою приладу "Drager".  Результат огляду — 1.15 ‰ алкоголю в крові, що перевищує дозволену норму майже в 6 раз.

Тож патрульні склали на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування, не маючи права керування) КУпАП. Також інспектори відсторонили чоловіка від керування.

Нагадаємо, що 11 жовтня на автозаправці в Калинівці жінка напала на чоловіка та нанесла йому тілесні ушкодження.


Читати "Моя Київщина" у Telegram