#

На Київщині рятувальники боролися за звання найсильніших

27.08.2021 19:45
На Київщині рятувальники боролися за звання найсильніших
Фото з місця події

Силу духу, вправність та витривалість - саме ці якості справжнього рятувальника демонстрували учасники обласних змагань "Найсильніший пожежний-рятувальник", що відбулися 27 серпня на території спортивного комплексу Головного управління ДСНС України у Київській області у форматі міжнародних змагань "Firefighter Combat Challenge"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

За звання найсильнішого змагалися 90 рятувальників в складі 15 команд підпорядкованих підрозділів Київщини. Програма заходу видалася дуже насиченою і на учасників чекали непрості випробування. Згідно з регламентом, забіги провели у індивідуальному форматі, тандемі та командній естафеті. Учасники доклали чимало зусиль аби пройти непрості випробування, які потребують не лише фізичної витривалості, але й спритності та вміння працювати у команді.

Зазначається, що втомлені, але щасливі вогнеборці показали відмінні результати. Хтось був більш спритним, хтось більш уважним, а хтось витривалішим.

За результатами усіх забігів, переможцями та призерами змагань стали:

  • 1  загальнокомандне місце –  команда Вишгородського району;
  • 2 загальнокомандне місце –   команда Головного управління ДСНС України у Київській області;
  • 3 загальнокомандне місце –  команда Бучанського району.

Нагадаємо, що 26 серпня, у селі Потоки Обухівського району сталася ДТП, унаслідок якої постраждали водій та дитина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook