#

На Київщині сталася смертельна ДТП: жінка та чоловік загинули на місці події

11.09.2020 08:50
На Київщині сталася смертельна ДТП: жінка та чоловік загинули на місці події
Фото з місця події

На автодорозі Бориспіль-Дніпро, поблизу села Світанок Переяслав-Хмельницького району, сталася ДТП за участю трьох автівок та мотоцикла – двоє людей загинули на місці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що ще двоє людей отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до лікарні. На місці події працювали слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та Слідче управління поліції Київщини.

Попередньо встановлено, що жінка-водій автомобіля KIA, виконуючи маневр обгону, виїхала на зустрічну смугу руху та скоїла зіткнення з автомобілем Mazda, після чого ще зіткнулась з легковиком ВАЗ. В подальшому водій мотоциклу здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ.

Від отриманих травм 40-річний водій мотоциклу та 69-річна пасажирка ВАЗу загинули на місці пригоди. Також тілесні ушкодження отримав 71-річний водій автомобіля ВАЗ та 29-річна жінка-водій KIA, їх госпіталізували до лікарні з численними травмами.

Наразі поліція встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 9 вересня на території одного з населених пунктів Київської області правоохоронці затримали 43-річного грузинського кримінального "авторитета", який незаконно потрапив на територію України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: