#

На Київщині сталися дві ДТП із постраждалими

10.05.2024 14:02
На Київщині сталися дві ДТП із постраждалими
Фото з місця події

Учора, 9 травня, рятувальники Київщини двічі залучались на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод у Білоцерківському та Броварському районах 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

Як зазначили у ДСНС, на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади, на автодорозі Саливінки-Вільшанська Новоселиця  водій бензовозу не впорався з керуванням, в результаті чого авто перекинулося. Керманича госпіталізували у медичний заклад з попереднім діагнозом - струс головного мозку та численні тілесні ушкодження. На місці працював особовий склад 48-го Державного пожежно-рятувального посту.

Цього ж дня на автодорозі Київ-Харків сталась ще одна ДТП, на якій рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка залучались на деблокацію потерпілих  внаслідок зіткнення  автомобілів "Daewoo Lanos"  та "Ford Transit". Одного потерпілого передали екстреній медичній допомозі з забоєм грудної клітини, струсом мозку, переломом лівої гомілки та пошкодженням двох кінцівок. Його  ушпиталили до  Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування.

Нагадаємо, що поблизу Білої Церкви у ДТП серйозно травмувалася дитина та троє дорослих.


Читати "Моя Київщина" у Telegram