#

На Київщині сучасні технології допомагають ліквідовувати стихійні сміттєзвалища

21.05.2021 12:10
На Київщині сучасні технології допомагають ліквідовувати стихійні сміттєзвалища
Фото з мережі Інтернет

Департамент екології та природних ресурсів Київської ОДА нагадує жителям області про роботу "Інтерактивної мапи Міндовкілля"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

У повідомленні сказано, що на карту можна перейти за наступним поклканням:

Далі зауважується, що функціонування електронного сервісу надає можливість громадянам надсилати звернення з геоприв’язкою та фотоматеріалами щодо виявлених місць стихійних сміттєзвалищ, що забезпечує оперативне надходження такої інформації до місцевих органів влади, які відповідають за їх своєчасну ліквідацію.

Інформація щодо статусу опрацювання звернення та відповідних заходів реагування місцевих органів влади відображається у персональному кабінеті.

Далі наголошується, що протягом двох останніх місяців в Київській області, завдяки роботі мапи сміттєзвалищ, було розглянуто та опрацьовано 131 звернення громадян та ліквідовано стихійні сміттєзвалища на територіях Фастівського, Бучанського, Обухівського, Бориспільського, Броварського районів та ВП НУБіП України "Боярська лісова дослідна станція".

Нагадаємо, що інспекція з благоустрою Боярської громади здійснила рейд селами Княжичі та Жорнівка та виявила стихійні сміттєві звалища.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: