#

На Київщині триває боротьба із "медичними" смітниками

25.08.2020 19:20
На Київщині триває боротьба із "медичними" смітниками
Фото з мережі Інтернет

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України надало роз’яснення щодо дій при виявленні стихійних звалищ медичних відходів на території країни й на Київщині зокрема

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Відтак, якщо Ви виявили звалище медичних відходів потрібно зафіксувати його на мобільний пристрій, установити геолокацію та повідомити про факт відповідальні державні служби. Можна звернутися до Державної екологічної інспекції України за телефоном: +38 (044) 521-20-38, 38 (044) 521-20-40, надіслати інформацію на e-mail: [email protected], або на гарячі лінії органів місцевого самоврядування. Крім того, можна скористатись електронним сервісом Міндовкілля Екомапа для подальшого інформування комунальних органів про існуючі стихійні звалища.

Після отримання інформації комунальні служби ліквідують сміттєзвалища, а також будуть ініційовані перевірки медичних закладів, що розташовані поруч.

Нагадаємо, що на Київщині 71-річний чоловік застрелив свого пасинка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram