#

На Київщині триває робота з підвищення енергоефективності шкіл та дитсадків

01.04.2021 17:15
На Київщині триває робота з підвищення енергоефективності шкіл та дитсадків
Фото з мережі інтернет

Протягом року в Київській області планується реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури, серед яких п’ять шкіл і шість дитячих садочків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Роботи продовжуються в декількох населених пунктах області. Наприклад, протягом року планується зробити термомодернізацію будівлі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 в місті Яготин. Вартість реалізації проєкту складає 16,4 млн грн.

Наступний об‘єкт – Яготинський навчально-виховний комплекс. Ця будівля складається із двох корпусів: 1961 та 1979 років будівництва. Впровадження заходів з термомодернізації дасть економію споживання енергетичних ресурсів в розмірі 56%.

Також, за словами заступника голови Київської облдержадміністрації, впровадження заходів з енергозбереження в Студениківському садочку "Малятко" дасть економію споживання енергетичних ресурсів у 59%.

Ще один садочок – "Веселка" у місті Обухів. У минулому році в рамках обласної Програми енергоефективності там встановили два модульні теплові пункти з погодним регулюванням теплоносія. Вже в цьому опалювальному сезоні економія енергоресурсів становить 22 %. Після впровадження реалізації проєкту з теплової санації будівлі, економія споживання енергетичних ресурсів складе ще близько 45%.

Нагадаємо, що господарства Київщини поступово завершують підживлення посівів озимих культур, починається посівна кампанія.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: