#

На Київщині в двох дебоширів знайшли марихуану (ФОТО)

20.11.2020 15:30
На Київщині в двох дебоширів знайшли марихуану (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На Київшині з невідомих причин між юнаком та чоловіком стався конфлікт, який закінчився бійкою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління поліції охорони в Київській області" у Faсebook.

На спецлінію "102" працівники поліції Києво-Святошинського відділу поліції охорони прибули на виклик, де двоє молодиків влаштували бійку.

Під час врегулювання конфлікту до правопорушників було застосовано один з видів превентивних поліцейських заходів "перевірка документів особи", під час якої молодший інспектор поліції охорони виявив паспорт з явними ознаками підробки, та який не належав молодому чоловікові.

Крім того під час поверхневого огляду у другого чоловіка було виявлено три пакетики з білою речовиною схожою на амфетамін та один пакетик з марихуаною.

Правоохоронці затримали двох порушників, ними виявились 17-річний та 31-річний місцеві мешканці.

На місце події викликано слідчо - оперативну групу Чайківського ВП Києво-Святошинського відділу поліціїї в Київській області, та батьків неповнолітнього затриманого.

Нагадаємо, що з нагоди Всесвітнього дня дитини, що відзначається 20 листопада, працівники ювенальної превенції Київської області долучилися до відзначення цього свята.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: