#

На Київщині в полон взяли двох окупантів, один із них виріс в Одесі

14.03.2022 18:00
На Київщині в полон взяли двох окупантів, один із них виріс в Одесі
Документи полонених

На Київщині українським військовим добровільно здалися в полон два військовослужбовці 36-ї окремої гвардійської мотострілецької Лозівської Червонопрапорної бригади 29-ї загальновійськової армії Східного військового округу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Десантно-штурмові війська зазначають, що мова про заступника командира реактивно-артилерійського взводу старшину Галямінских Олександра Володимировича та стрільця мотострілецького взводу єфрейтора Максимова Максима Андрійовича.

Захоплені рашисти також розповідали звичні історії про те, що "заблукали" під час навчань. Вони кілька днів блукали Поліссям без їжі та води після того, як потрапили під прицільний вогонь з боку ЗСУ. 

До слова, старшина Галямінских виріс в місті Одеса, у 1999 році закінчив морехідне училище. Його рідні досі там живуть, а дружина окупанта - корінна одеситка.

Нагадаємо, що депутат Верховної Ради України VIII скликання Євген Рибчинський пообіцяв за голову кадирова будинок під Києвом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook