#

На Київщині в режимі онлайн відбулося заняття обласної педагогічної студії

16.12.2020 10:34
На Київщині в режимі онлайн відбулося заняття обласної педагогічної студії
Фото з місця події

Учора, 15 грудня, на базі Баришівського центру позашкільної роботи "Мрія" розпочала роботу обласна педагогічна студія Лариси Ганжи "Педагогічна підтримка індивідуальної траєкторії розвитку й саморозвитку особистості дитини в гуртках декоративно – ужиткового мистецтва"

Про це повідомляєінформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Баришівський центр позашкільної роботи "Мрія" у Faсebook.

Було проведено перше заняття обласної педагогічної студії Лариси Олексіївни Ганжи, для керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, з теми "Теоретичні та практичні засади формування у дітей базових компетентностей в процесі творчої діяьності", координатор Гаврилюк Валерій Юрійович, методист відділу виховної роботи та позашкільної освіти, викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР КОІПОПК.

Учасниками заходу стали керівники гуртків декоративно – ужиткового мистецтва закладів позашкільної освіти Київщини.

Теоретична частина заняття була проведена онлайн на платформі Google meet, Тетяна Пащук, методист ЦПР "Мрія" привітала учасників з початком роботи студії, ознайомила з організацією роботи згідно положення та освітньої програми, провела віртуальну екскурсію освітнім закладом.

Лариса Ганжа  поділилась своїм досвідом педагогічної діяльності та провела для слухачів педагогічної студії інтерактивну лекцію "Використання педагогічних технологій, сучасних методів навчання для розвитку базових та спеціальних компетентностей особистості дитини". І на завершення обговорили питання організації та змісту освітньої діяльності гуртків та творчих об’єднань декоративно – ужиткового напряму в умовах карантину, використання цифрових технологій.

У практичній частині Лариса Ганжа, керівник педстудії, "Керівник гуртка-методист" ознайомила з формою методичної роботи такою як: педагогічне "ательє".

Учасники заходу щиро подякували за високий рівень організації заходу, висловилися за продовження освітньої співпраці з метою професійного розвитку, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що відома українська співачка Наталія Могилевська вирішила опанувати новий стиль музики та здивувати прихильників новорічним репом, артистка зізналась, що на сміливий експеримент її надихнула успішна реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona.

Читати "Моя Київщина" у Facebook