#

Наталія Могилевська натякнула на дует із реперкою з Баришівки Alyona Alyona

08.12.2020 17:15
Наталія Могилевська натякнула на дует із реперкою з Баришівки Alyona Alyona
Фото з мережі Інтернет

Відома українська співачка Наталія Могилевська вирішила опанувати новий стиль музики та здивувати прихильників новорічним репом, артистка зізналась, що на сміливий експеримент її надихнула успішна реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "lifestyle.24tv".

На особистій сторінці в Інстаграмі співачка Наталія Могилевська опублікувала фото з реперкою Alyona Alyona та натякнула, що на слухачів чекає неймовірна новорічна колаборація.

Наталія Могилевська, яка за 25 років кар'єри в шоу-бізнесі виконувала лише попмузику, вирішила зачитати реп після треку Alyona Alyona "Голови", яким вона підкорила світову музичну індустрію.

Варто додати, що сама реперка жодним чином не відреагувала на допис. Проте виконавиця відома своїми колабораціями з молодими і вже відомими українськими артистами, тому цілком можливо, що Alyona Alyona наважилась на дует з Наталією Могилевською.

На фото співачки позувала в зухвалих вбраннях. Alyona Alyona постала в спортивному костюмі з леопардовим принтом і кросівках. Натомість Наталія Могилевська, яка обожнює гламурні речі, позує в повсякденному вбранні нюдового кольору – штанах, светрі, черевиках і теплому пальті.

Також нагадаємо, що хіп-хоп виконавиця з Баришівки Alyona Alyona представила новий трек #Дубадав та кліп на нього.

Читати "Моя Київщина" у Telegram