#

На Київщині вакцину від коронавірусу отримали вже понад п’ять тисяч осіб

17.03.2021 19:40
На Київщині вакцину від коронавірусу отримали вже понад п’ять тисяч осіб
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що із початку вакцинальної кампанії 5069 жителів Київщини отримали щеплення проти COVID-19, із них – 440 осіб вакцинувались упродовж минулої доби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Сьогодні, 17 березня, вакцинація проти коронавірусу запланована серед працівників обласних закладів охорони здоров’я, медзакладів Переяслав-Хмельницького району, а також Сквирської, Поліської, Обухівської і Таращанської центральних районних лікарень, – уточнила директорка департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олена Єфіменко.

Також вона нагадала, що наразі першочергове право на щеплення мають працівники мобільних бригад з вакцинації, медики з госпітальних баз, працівники лабораторій, які проводять ПЛР-тестування на COVID-19, медики екстреної швидкої допомоги та військовослужбовці.

Також Міністерство охорони здоров’я дозволило вакцинувати залишковими дозами громадських діячів і лідерів суспільної думки.

Процедура вакцинування не займає багато часу. Побічних ефектів після щеплення в мене не виникло. Почуваю себе добре, – поділилась вона досвідом вакцинування AstraZeneca (Covishield).

Нагадаємо, що в Ірпені через стрімке поширення коронавірусу з 17 березня до5 квітня планується впровадження посилених карантинних обмежень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: