#

На Київщині видали атлас територій та об’єктів природно-заповідного фонду області

24.09.2020 09:50
На Київщині видали атлас територій та об’єктів природно-заповідного фонду області
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в рамках програми охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Київської області було видано атлас територій та об’єктів природно-заповідного фонду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Департамент екології та природних ресурсів Київської обласної адміністрації" у Faсebook.

За ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна та за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища було видано атлас територій та об’єктів природно-заповідного фонду Київської області, накладом 750 примірників.

Атлас містить описи наявних територій та об’єктів природно-заповідного фонду краю – мальовничих, дивовижних панорамних пейзажів, цінних пам’яток природи та інших заповідних куточків області.

Яскраві фотоматеріали, картографічні позначення місць розташування об’єктів, їх описові характеристики дозволять читачу ближче пізнати природну красу Київської області.

Ми впевнені, що це видання надихне зберігати природні багатства, примножувати і розвивати нашу зелену спадщину і заповідний фонд, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що  22 вересня у Національній поліції України заявили про несанкціоноване втручання у роботу офіційного вебсайту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: