#

На Київщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівника податкової служби України (ФОТО)

30.06.2023 18:20
На Київщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівника податкової служби України (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 30 червня, у Головному управлінні ДПС у Київській області відбулись урочисті збори,  присвячені Дню працівника податкової служби України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДПС у Київській області.

В урочистостях взяли  участь в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко, голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, заступники начальника та керівники структурних підрозділів податкової служби Київщини. 

Керівник податкової служби оголосила подяки від імені Голови Державної податкової служби колегам за відданість справі, активну громадянську позицію, сумлінну працю та з нагоди відзначення професійного свята.   

Руслан Кравченко нагородив працівників податкової служби почесними грамотами та цінними подарунками за багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у реалізацію державної податкової політики, досягнення вагомих успіхів у професійній діяльності, активну громадянську позицію.

Тетяна Семенова нагородила податківців  та оголосила подяку за вагомий внесок в реалізацію податкової політики, відповідальне ставлення до посадових обов'язків, значні особисті досягнення у трудовій діяльності, багаторічну сумлінну працю і громадянську позицію та з нагоди святкування Дня податківця.

Нагадаємо, що Київщину відвідав колишній віцепрезидент США Майк Пенс.

На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: 5 людей та текст

На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: 6 людей та текст

На зображенні може бути: наручний годинник та текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook