#

На Київщині відбувся Чемпіонат Національної поліції України з пейнтболу

10.07.2021 17:40
На Київщині відбувся Чемпіонат Національної поліції України з пейнтболу
Фото з місця події

У змаганнях на Київщині взяли участь 29 команд міжрегіональних та територіальних підрозділів НПУ в кожній із яких по чотири гравці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Учасники команд під час змагань відпрацювали тактичні навички стрільби з пневматичної зброї. Поліцію Київщини представляли троє працівників полку особливого призначення та співробітниця Броварського районного управління поліції, які увійшли в 10 кращих.

Почесне третє місце зайняла команда з Харківщини, друге місце посіла збірна Рівненської області, а першість вибороли спортсмени Департаменту поліції охорони.

Очільник поліції Київщини нагородив призерів кубками та цінними подарунками. Крім того, Андрій Нєбитов вручив подяки організаторам та суддям змагань.

Також нагадаємо, що 9 липня керівник ГУ Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов подякував поліцейським Київщини, колегам та друзям за привітання та підтримку з нагоди отримання звання генерала.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Facebook