#

На Київщині відремонтують 3000 будинків, які постраждали від російської агресії

18.10.2022 19:20
На Київщині відремонтують 3000 будинків, які постраждали від російської агресії
Фото з місця події

Стало відомо, що у Київській області за сприяння БО "Карітас-Київ" проведуть поточні ремонти для 3000 домівок, що постраждали під час військової агресії Росії

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОВА у Telegram, проведення таких робіт стало можливим завдяки проєкту "Житлова та фінансова допомога для вразливих домогосподарств в Україні", що реалізується благодійним фондом "Карітас-Київ" у співпраці з Бюро гуманітарної допомоги за фінансової підтримки Католицької служби допомоги та МБФ "Карітас України".

Станом на сьогодні вже:

  • близько 200 житлових будинків - завершено роботи
  • понад 260 об’єктів - у роботі
  • більш ніж 800 об’єктів - пройшли реєстрацію

Зокрема роботи проводять в Ірпені, Гостомелі, Калинівці, Новому Заліссі, Перемозі, Немішаєвому, Горенці, Великій Димерці та інших населених пунктах.

Заступник голови КОВА Микола Бойко сказав:

Відбудова пошкоджених об’єктів - це процес, в якому ми тісно співпрацюємо разом з органами місцевого самоврядування та іноземними партнерами. Це необхідно для того, щоб відновити якнайбільше постраждалої інфраструктури. Поточні ремонти житлових будівель дадуть змогу 3000 сімей повернутися до своїх домівок уже зовсім скоро. Працюємо на перемогу.

Нагадаємо, що ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант", власниками якої є колишні члени "Партії регіонів", буде ремонтувати житловий будинок у Гостомелі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook