#

Житловий будинок у Гостомелі ремонтуватиме фірма "регіоналів"

17.10.2022 18:50
Житловий будинок у Гостомелі ремонтуватиме фірма "регіоналів"
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант", власниками якої є колишні члени "Партії регіонів", буде ремонтувати житловий будинок у Гостомелі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Нерухомості", житловий будинок на вулиці Проскурівській, 11 потребує ремонту після обстрілів з боку російських окупантів.

Будівельна компанія до кінця цього року має замінити у будинку пошкоджені вікна, двері та плити балконів, виконати кладку зовнішніх стін, встановити віконні зливи та підвіконня, вивезти сміття.

Також повідомляється, що договір Гостомельська селищна військова адміністрація уклала без конкурсу, посилаючись на постанову Кабміну "про здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану".

За даними порталу YouControl, ТОВ "Будівельно-інвестиційна група "Атлант" було засновано менш ніж чотири роки тому. Співзасновниками фірми – Олена Тузинська та Сергій Смотрич. Останній, як з'ясували ЗМІ, був депутатом Вінницької міськради від Партії регіонів. На місцевих виборах 2020 року балотувався в цю раду від забороненої сьогодні партії ОПЗЖ, проте так і не пройшов.

Олена Тузинська на місцевих виборах 2015 року балотувалася до Вінницької міськради від партії "Соціалісти", проте безуспішно.

Нагадаємо, що 17 жовтня відбудеться судове засідання Вищого антикорупційного суду у справі засновника БФ "Перемога України" Дмитра Абрамчука.

Читати "Моя Київщина" у Facebook