#

На Київщині викрили збоченця, який розбещував неповнолітніх (ФОТО)

25.11.2020 11:40
На Київщині викрили збоченця, який розбещував неповнолітніх (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині правоохоронці викрили злочинну діяльність 56-річного чоловіка, який розбещував неповнолітніх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Викрили та задокументували злочинну діяльність зловмисника оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками Слідчого управління поліції Київщини та за процесуальним керівництвом прокуратури області.

Встановлено, що 56-річний чоловік, який зареєстрований у місті Вишневе, розбещував неповнолітніх дівчат в автомобілі.  Зокрема, 15-річну киянку, яку він привіз до Обухівщини, де в салоні авто вчинив відносно неї розпусні дії. 

Встановлено, що чолов’яга упродовж кількох років вчиняв розпусні дії відносно 17-річної дівчини та інших невстановлених малолітніх дівчат на території Києва та Обухівщини. 

Так, за місцем роботи та у столичній квартирі, які він винаймав спільно зі співмешканкою, працівники поліції провели три санкціоновані обшуки, де виявили та вилучили у якості речових доказів ноутбуки, планшети, мобільні телефони,  банківські картки, документи, які в подальшому будуть направлені на експертизу.

Також вилучено автівку його цивільної дружини, в якій чолов’яга вчиняв розпусні дії з неповнолітніми дівчатами.

За фактом розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 156 Кримінального кодексу України.

Зловмиснику повідомлено про підозру і йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Запобіжний захід для нього обере суд.

Нагадаємо, що нещодавно на Київщині працівники управління аудиту спільно з оперативним управлінням податкової міліції припинили діяльність незаконної автозаправки.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: