#

На Київщині викрили жорстоке злочинне угруповання

31.12.2020 11:20
На Київщині викрили жорстоке злочинне угруповання
Фото з місця події

Поліція Київщини сумісно з прокуратурою викрили злочинне угруповання, що займалося замовними вбивствами та вимаганням грошей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури.

Як повідомляє прокуратура Київщини, викрито організатора та виконавців зухвалих злочинів завдяки спільним зусиллям київської обласної прокуратури та поліції.

Згадані особи орудували у складі організованої злочинної групи на території Києва та області. Їх дії кваліфікували за ч. 3 ст. 28 п. п. 6, 11 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 189, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 194 ККУ.

Як з’ясувало слідство, на початку березня 2013 року киянин, який не хотів працювати, створив організовану банду злочинців, які скоювали особливо тяжкі злочини – умисні вбивства на замовлення, вимагали гроші, застосовуючи погрози та вчиняючи насильство. Їх підозрюють у причетності до резонансного вбивства директора української компанії німецького концерну "Сaparol" у 2016 році.

Також правоохоронці з’ясували, що у вересні 2019-го зловмисники вимагали у ще одного чоловіка неіснуючий борг – 350 тис. євро. Вони погрожували розправою йому та його сім’ї, а задля переконливості – підпалили його будинок.

Нагадаємо, що у Броварах працівники поліції вночі патрулювали місто та помітили хлопця, який у забороненому місці розклеював агітаційні матеріали однієї з партій кандидата на посаду міського голови.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: