#

На Київщині винному в наїзді на поліцейського повідомили про підозру

05.03.2021 16:55
На Київщині винному в наїзді на поліцейського повідомили про підозру
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 23 лютого, на Київщині пізньої ночі під час несення служби, патрульний зупинив автомобіль "Аudi А3", який порушив Правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку " Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Під час спілкування з поліцейськими, водій раптово сів за кермо автівки, рушив з місця та здійснив наїзд на одного з інспекторів. Після цього забіг до будинку та зачинився.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівників правоохоронних органів) Кримінального кодексу України.

Після скоєного, правопорушник усіляко переховувався, однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам поліції, 5 березня правоохоронці встановили його місцезнаходження.

Як з'ясувалося, правопорушником виявився місцевий підприємець - власник ресторанного бізнесу. За процесуальним керівництвом Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури, йому вручили повідомлення про підозру.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Також нагадаємо, що Київська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно двох оперативних працівників Сквирського ВП ГУНП в Київській області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: