#

На Київщині виявили незаконні канали ввезення спирту та сигарет

16.02.2022 14:00
На Київщині виявили незаконні канали ввезення спирту та сигарет
Фото з місця події

СБУ викрила жителів Київської та Чернігівської області, які організували канали нелегального ввезення підакцизних товарів до столичного регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу СБУ.

У підозрюваних вилучили 10 тонн контрафактного спирту і 500 тис. пачок підроблених тютюнових виробів. Вартість "товару" – понад пів мільйона гривень. Підроблену продукцію порушники планували продавати на території області.

До організації ввезення тютюну причетний місцевий житель, який залучив до справи 6 спільників. Правоохоронці затримали організатора схеми під час постачання першої партії контрафакту. У затриманого знайшли незареєстрований пістолет Макарова та 8 набоїв до нього.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Канал постачання етилового спирту організували жителі Київської та Чернігівської областей. Зловмисники збували контрафакт клієнтам у різних регіонах України.  У підозрюваних вилучили 10 тонн спирту, який чоловіки намагалися збути за $16 500.  

Нагадаємо, що 15 лютого співробітники СБУ проведуть навчання по всій території столичного регіону із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook