#

На Київщині водій на підпитку пропонував патрульним хабар

11.01.2021 11:17
На Київщині водій на підпитку пропонував патрульним хабар
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 січня, вранці на вулиці Василя Стуса у Білій Церквіполіцейські зупинили автомобіль за порушення ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Під час спілкування з водієм, у нього були помітні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння керманич погодився. Результат виявився позитивним.

Чоловік намагався уникнути від відповідальності, пропонувавши патрульним хабар. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте водій наполягав на своєму. Порушник поклав до службового авто близько 2200 гривень.

Поруч із 23-річним керманичем, на передньому сидінні сидів власник автомобіля. Як з'ясувалось пізніше, він і передав транспортний засіб у користування своєму нетверезому товаришу.

На керманича патрульні склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, а на власника автівки — протокол за ст. 130 КУпАП, за порушення п. 2.9 г ПДР України (Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані алкогольного сп'яніння). На місце події викликали слідчих.

Також нагадаємо, що в Білій Церкві небайдужий громадянин повідомив в поліцію про виявлення підозрілого предмета.

Зображення може містити: одна або кілька осіб

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: