#

На Київщині з початку року зафіксовано понад 6000 ДТП

08.07.2020 19:43
На Київщині з початку року зафіксовано понад 6000 ДТП
Фото з місця події

Загалом за пів року на Київщині сталося 6087 дорожньо-транспортних пригод, з них 882 з потерпілими, в яких 147 осіб загинули (серед яких 5 дітей) та 1113 отримали травми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Зростання кількості аварій з потерпілими фіксується в таких районах: Миронівський, Згурівський, Переяслав – Хмельницький, Яготинський, Бородянський, Ставищанський, Богуславський, Рокитнянський, Березанський, Фастівський. 

Найпоширенішими видами автопригод залишаються зіткнення, наїзд на пішохода, наїзд на перешкоду, перекидання, наїзд на велосипедиста.

Окремо наголосимо на ДТП з нетверезими водіями. За період з січня – червня на території Київської області зареєстровано 241 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані. При цьому 47 таких автопригод з постраждалими.

Невтішні цифри щодо ДТП за участю дітей: 98 ДТП з постраждалими, в яких загинуло 5 дітей та 110 травмовано.

Порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, керування в нетверезому стані, порушення правил проїзду пішохідних переходів, виїзд на смугу зустрічного руху – це найбільш поширені причини аварій, які трапились протягом січня – червня 2020 року на дорогах області.

Нагадаємо, що на Київщині за місяць відпрацювання патрульні виявили 6507 порушень ПДР, вчинених водіями, пішоходами та велосипедистами. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram