#

На Київщині за добу на дороги висипали понад 900 тонн піщано-сольової суміші

19.01.2021 17:00
На Київщині за добу на дороги висипали понад 900 тонн піщано-сольової суміші
Фото з мережі Інтернет

На Київщині впродовж минулої доби на дороги загального користування державного значення висипали 857 тонн піщано-сольової суміші

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА, це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Дорожники продовжують обробку доріг. Від цього залежить безпека та здоров’я наших жителів, тому прошу їх і надалі оперативно реагувати на зміни погодних умов і вчасно забезпечувати безпеку руху шляхами області. Також дякую за їхню роботу в таких непростих погодних умовах, – наголосив Василь Володін.

Згідно з даними департаменту регіонального розвитку ОДА, упродовж минулої доби для обробки доріг задіяли 50 одиниць спецтехніки.

У разі необхідності кількість кобмінованих машин і навантажувачів збільшать. Наразі всі автошляхи на території регіону відкриті для проїзду. Ускладнення в русі не зафіксовані.

Нагадаємо, що протягом минулого року малий та середній бізнес поповнив місцеві бюджети Київщини на суму 2,4 млрд грн, додатково на розвиток громад підприємці-спрощенці спрямували більше 194 мільйонів гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: