#

На Київщині за фактами ДТП, де постраждали люди, відкрили кримінальні провадження (ФОТО)

24.12.2020 15:50
На Київщині за фактами ДТП, де постраждали люди, відкрили кримінальні провадження (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 23 грудня, на автошляхах Київської області в результаті дорожньо-транспортних пригод загинуло чотири особи, ще двоє людей отримали тілесні ушкодження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Так, одна зі смертельних аварій трапилася у Києво-Святошинському районі. На трасі "Київ-Одеса", поблизу села Віта Поштова, автомобіль "Volvo" скоїв наїзд на 58-річного чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід загинув на місці події.

Ще одна ДТП трапилася на автодорозі "Київ-Харків". Там 50 річний водій автівки "Daewoo" перевищив швидкість та не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на узбіччя дороги та врізався в дерево. Від отриманих тілесних ушкоджень  65-річний пасажир легковика загинув на місці події.

Також, у місті Фастів  водій автомобілю «ІЖ-412», не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на 49-річну жінку. Потерпілу з травмами доправили до лікарні.

Крім того, поблизу села Блощинці. 48-річний водій автівки "ЗАЗ", виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілями  "ЗІЛ" та "Mercedes". Пасажира авто "ЗАЗ" доправлено до медичного закладу.

Ще одне кримінальне провадження  за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України поліція відкрила  за фактом  автопригоди у селі Березівка, Макарівського району, де водій легкового автомобіля здійснив наїзд на пішоходів.

За всіма фактами ДТП, де постраждали люди відкриті кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, що  24 грудня, о 5-ій годині ранку на 88 км автодороги Київ – Одеса, поблизу села Шкарівка, сталася ДТП за участю вантажівок DAF та Mercedes.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: