#

На Київщині за три місяці відкрили 51 спортивний майданчик

01.10.2020 09:50
На Київщині за три місяці відкрили 51 спортивний майданчик
Фото з мережі Інтернет

На території Київської області протягом трьох місяців було відкрито сім міні-футбольних полів, вісім мультифункціональних майданчиків і 36 work-out майданчиків із тренажерним обладнанням

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Будівництво цих об’єктів спортивної інфраструктури завершили за перші 100 днів роботи Василя Володіна на посаді голови обласної державної адміністрації.

Наша область має потужні досягнення в спортивній сфері. Наприклад, згідно з результатами рейтингу, у минулому році з літніх олімпійських видів спорту Київщина зайняла п’яте місце, а з неолімпійських – третє. Наше завдання – підтримувати спортсменів і забезпечувати їм оптимальні умови для тренувань. Частину роботи з розвитку спортивної інфраструктури в регіоні вже провели. До кінця року плануємо відкрити ще 30 майданчиків, - повідомив Василь Володін.

Варто зазначити, що у рамках президентської програми "Велике будівництво" на Київщині також модернізують і стадіони. Капітальний ремонт майданчиків на території спортивної школи "Сузір’я" у Вишгороді та будівництво футбольного поля в Петропавлівській Борщагівці вже завершили. Ще на трьох об’єктах підрядники працюють, згідно з графіками.

Нагадаємо, що селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш повідомив, що наразі виконано 70% робіт із реконструкції дитячого садочка на вулиці Пономарьова, 2/2.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: