#

На Київщині запрацювали три нові поліцейські станції

29.12.2021 19:10
На Київщині запрацювали три нові поліцейські станції
Фото з місця події

Сьогодні, 29 грудня, на Київщині відкрили ще три поліцейських станції: одну урочисто відкрили у Пристоличній територіальній громаді Бориспільського району, ще дві в Германівському округу та Козинській територіальній громаді Обухівського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

"Я – тут, щоб захищати, жити та працювати" - це девіз поліцейського офіцера громади. Відтепер на службу заступатиме поліцейський офіцер громади, який отримав сертифікат про завершення навчання, помпову рушницю та ключі від службового авто.

У відкритті взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов, заступник начальника поліції Київщини Максим Очеретяний, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Бориспільського та Обухівського РУП, представники місцевого самоврядування, головами ОТГ.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов сказав:

Цей проєкт одним із найуспішніших проєктів МВС та Національної поліції України, адже безпечне життя потребує безпекової складової. Сьогодні ми спільними зусиллями реалізуємо надважливий проєкт, де безпека громадян є основою життя. Відтепер офіцер громади 24/7 забезпечуватиме безпеку та порядок, підвищуючи довіру населення", - зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Від сьогодні Пристолична станція знаходиться в селі Щасливе, Козинська станція - у селі Підгірці, Обухівська – у селі Германівка. Усі станції мають сучасний ремонт, обладнані меблями та технікою, необхідною для успішного виконання службових обов’язків. Спільними зусиллями поліції та громади для населення створили комфортні умови для взаємодії з правоохоронцями.

Ми вже повідомляли, що стоятиме на варті Пристоличної ОТГ та обслуговуватиме вісім населених пунктів капітан поліції Віталій Коновалюк. 

Наразі на Київщині у межах реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" вже відкрито 54 поліцейські станції де працюють 87 поліцейських офіцерів ОТГ. Зокрема, у відкрито два центри безпеки в Студениківській та Дмитрівській територіальних громадах. За цей рік поліцейські офіцери громад отримали 77 службових автомобілів, які були придбані як за сприяння громад, так і поліції. Всього ж до проєкту "Поліцейський офіцер громади" вже долучились 56 територіальних громад Київщини, ще 12 виявили бажання взяти участь у проєкті у 2022 році.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: