#

На Київщині запрацюють центри масової вакцинації

08.06.2021 12:30
На Київщині запрацюють центри масової вакцинації
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Броварах та в Білій Церкві невдовзі запрацюють центри масової вакцинації

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" це розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін під час інтерв’ю виданню "КиевVласть".

За словами очільника КОДА, за динамікою щеплень Київщина займає 4 місце в країні. Таких високих показників вдалось досягти через те, що медики працювали без свят і без вихідних.

Василь Володін зауважує:

Для нас важливо не втрачати часу. І хочу зазначити, щодня у нас знаходяться охочі вакцинуватися. Тож коли в ЗМІ з‘являється інформація про те, що в Київській області за добу не було вакциновано жодної людини, в наших реаліях це означає лише те, що ми використали весь запас виділеної на наш регіон вакцини. Щойно отримуємо наступну партію, наші медики продовжують щеплення. А завдяки відкриттю двох центрів масової вакцинації щеплення проти COVID-19 зможемо долучити до кампанії з імунізації ще більше наших жителів.

Далі говориться, що центри масової вакцинації працюватимуть у вихідні дні. У них зможуть отримати щеплення громадяни, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт "Дія" або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Також щеплення відбуватиметься тільки для тих людей, кого на вакцинацію попередньо запросили телефонним дзвінком. Пріоритет надаватиметься людям літнього віку.

На кінець говориться, що дізнатися більше про вакцинацію від COVID-19 можна за телефоном контакт-центру 0 800 60 20 19.

Нагадаємо, що 7 червня захворювання на коронавірус виявили в 79 жителів Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram