#

На Київщині засудили викрадача елітних автівок

28.01.2021 20:30
На Київщині засудили викрадача елітних автівок
Фото з мережі Інтернет

Ірпінський міський суд оголосив вирок чоловіку, який упродовж двох років викрадав елітні автомобілі на території Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Автокрадій підшукував машини преміум-класу, знайомився з їх власниками, та під різними приводами сідав за кермо автомобіля, тиснув на газ і рушав з місця у невідомому напрямку.

У такий спосіб зловмиснику вдалося заволодіти BMW, Peugeot, Porsche Cayenne та Mercedes-Benz S 550, спричинивши постраждалим мільйонні збитки.

За результатами досудового слідства, фігуранту провадження було пред’явлено обвинувачення у незаконному заволодінні транспортними засобами, вчиненому повторно, що завдало значної та великої матеріальної шкоди (ч.2,3 ст. 289 КК України).

Суд погодився з доводами місцевої прокуратури та засудив зловмисника до 8 років 6 місяців позбавлення волі. Окрім того, суд задовольнив цивільні позови  постраждалих та зобов’язав засудженого відшкодувати завдані ним збитки.

Нагадаємо, що народний депутат від "Слуги народу" і представник президента в КСУ Федір Веніславський вважає, що фракція підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, проти якого запровадили санкції США.

Читати "Моя Київщина" у Telegram