#

На Київщині затримали чоловіка, який вирощував наркотичні рослини (ФОТО)

23.07.2020 15:01
На Київщині затримали чоловіка, який вирощував наркотичні рослини (ФОТО)
Фото з місця події

Чотириста сорок кущів та близько трьох кілограмів готової для продажу наркотичної продукції виявили та вилучили правоохоронці на земельній ділянці у 57-річного жителя Київської області 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посилання на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Київській області.

У ході реалізації матеріалів кримінального провадження за оперативним супроводженням СБУ та під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 3 слідчі Деснянського управління поліції затримали мешканця Київської області, який у спеціалізованих лабораторних умовах вирощував, виготовляв та зберігав наркотичні рослини.

Як повідомив заступник начальника Деснянського управління поліції Станіслав Сєрєбряк, висновки проведеної експертизи підтвердили, що вилучений засіб – конопля та канабіс:

На території фермерського господарства 57 - річний чоловік встановив парник, в якому ми виявили та вилучили чотириста сорок кущів конопель. Крім цього, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного ми вилучили близько трьох кілограмів готової продукції наркотичного засобу "канабіс". Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить близько 5 мільйонів гривень.

Фігурантові оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що 22 липня незаконну діяльність закладів задокументували працівники Яготинського та Чайківського відділень поліції в співпраці з місцевою громадою. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram