#

На Київщині затримали семеро осіб за порушення порядку перетину кордону

10.08.2022 15:40
На Київщині затримали семеро осіб за порушення порядку перетину кордону
Фото з мережі Інтернет

Прикордонники виявили та затримали осіб, що порушили порядок в'їзду/виїзду до ТОТ, та росіянина, який перевищив термін перебування в Україні 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

На Київщині прикордонники виявили семеро осіб, що  порушили порядок в'їзду/виїзду до ТОТ та іноземця, що перевищив термін перебування в Україні.

Прикордонники встановили, що семеро громадян України у 2021 та 2022 роках перетинали кордон через закриті пункти пропуску, що на ТОТ, чим порушили українське законодавство, а саме ст. 204-2 КУпАП "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї".

У громадянина рф прикордонники зафіксували перевищення терміну перебування на території України. Росіянин 1994 року народження перевищив термін перебування в Україні на два місяця.

Для подальших правових дій чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, що народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що Верховна Рада на найближчому пленарному засіданні продовжить військовий стан та мобілізацію в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram