#

На Київщині Збройні сили завдають ворогу нищівної поразки

28.02.2022 08:20
На Київщині Збройні сили завдають ворогу нищівної поразки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 26 лютого, Генштаб ЗСУ оприлюднив оперативну інформацію щодо російського вторгнення в Україну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Генштаб ЗСУ у Facebook.

Тож, станом на 00:00 годину 28 лютого, окупант продовжує повітряно-наземну наступальну операцію проти України. Ворог продовжив наносити вогневе ураження по військових та цивільних аеродромах, пунктам управління військами (силами), об’єктам системи ППО, важливим критичнимх об’єктах інфраструктури, населених пунктах та підрозділах в районах оборони.

На Поліссі в напрямку Києва окупант намагається відновити наступ шляхом наведення понтонної переправи через річку Ірпінь у районі Демидова. У генштабі заявляють:

Чергова спроба окупанта захопити місто Ірпінь не принесла успіху. Українськими силами оборони знищено нову техніку противника.

На всіх напрямках танкові та механізовані підрозділи ЗСУ за підтримки артилерії утримують оборону визначених рубежів. Повітряні Сили ЗСУ відбивають повітряні удари противника.

У столиці ведеться систематична боротьба з малочисельними ДРГ чисельністю 3-15 осіб зі зброєю, у формі ЗС України, але в бронежилетах зразка РФ.

Нагадаємо, що під Житомиром, українські військові застосували безпілотники "Байрактар" проти російських зенітно-ракетних комплексів "Бук".

Читати "Моя Київщина" у Telegram