#

На Київщині зменшилася середня заробітна плата

01.10.2020 09:10
На Київщині зменшилася середня заробітна плата
Фото з мережі Інтернет

У Київськії області в серпні поточного року середня номінальна заробітна плата становила 11803 грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Головне управління статистики у Київській області" у Faсebook.

Порівняно із липнем 2020р, розмір середньої номінальної заробітної плати зменшився на 1,4%. Відповідно до серпня 2019р, номінальна заробітна плата збільшилась на 7,3%.

Індекс реальної заробітної плати у серпні 2020р, порівняно з липнем 2020р, становив 99,0%, а відносно серпня 2019р, – 104,6%.

Варто зауважити, що номінальна заробітна плата включає тарифні ставки (посадові оклади), премії, доплати, надбавки, оплату за невідпрацьований час, а також обов’язкові відрахування: податок на доходи фізичних осіб, військовий збір. Своє чергою індекс реальної заробітної плати розраховується шляхом ділення індексу нарахованої номінальної заробітної плати (без урахування податку на доходи фізичних осіб та військового збору) на індекс споживчих цін.

Нагадаємо, що селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш повідомив, що наразі виконано 70% робіт із реконструкції дитячого садочка на вулиці Пономарьова, 2/2.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: