#

На Київщині зробили понад мільйон щеплень від Covid-19

15.11.2021 20:20
На Київщині зробили понад мільйон щеплень від Covid-19
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 15 листопада, у КОДА сповістили, що у Київській області від початку вакцинальної кампанії зробили більше мільйона щеплень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Під час сьогоднішнього брифінгу заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов  розповів, що понад 502 тисячі осіб уже пройшли повний курс вакцинації. Заступник звернувся:

Дякую усім, хто поставився до свого здоров’я відповідально та зробив щеплення. А тим, хто ще не встиг імунізуватись, нагадаю, що в нас функціонують 33 центри та 205 пунктів щеплень у всіх районах області без виключення.

Олег Торкунов деталізував, що у Київській області вже вакцинувались першою дозою вакцини 99,1% медичних працівників, а другою – 78,6%. Також, 80% і більше вакцинованих у колективі мають 87,5% дитсадків, 95,8% шкіл, 100% закладів професійно-технічної, а також фахової передвищої освіти регіону.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я України затвердило форму довідки, яку лікарі видаватимуть пацієнтам, що мають тимчасові або постійні протипоказання до вакцинації проти COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Telegram