#

На Київщині зупинили двох водіїв з наркотиками (ФОТО)

01.06.2023 16:00
На Київщині зупинили двох водіїв з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця події

Патрульні Київщини продовжують виявляти ймовірні наркотичні речовини у громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції Київщини.

Один з таких випадків стався у місті Бориспіль. Охоронці порядку зупинили автомобіль ЗАЗ 110207, водій якого рухався без ввімкненого ближнього світла фар у темну пору доби. Поліцейські перевірили документи, що надав керманич, та встановили, що чоловік позбавлений права керування. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння. Окрім того, громадянин помітно нервував та зізнався, що перевозить в сумці речовину зелено-бурого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Інша подія сталась нещодавно на автодорозі М-06. Поліцейські зупинили автомобіль Nissan, водій якого проїхав на заборонений сигнал світлофора. Під час спілкування з поліцейськими чоловік помітно нервував та мав ознаки наркотичного сп‘яніння. Охоронці порядку провели поверхневу перевірку та виявили зіп-пакет з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

В обох випадках охоронці порядку склали на водіїв відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з‘ясування обставин. 

Нагадаємо, що на Київщині зупинили двох водіїв з речовинами, схожими на наркотичні.


Читати "Моя Київщина" у Facebook