#

На Київщині зупинили двох водіїв з речовинами, схожими на наркотичні (ФОТО)

24.05.2023 15:40
На Київщині зупинили двох водіїв з речовинами, схожими на наркотичні (ФОТО)
Фото з місця подій

Патрульні Київщини продовжують виявляти автомобілістів, які перевозять з собою речовини, схожі на наркотичні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Днями на одному з блокпостів Київщини патрульні села Чайки помітили автомобіль Opel Vectra, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування керманич помітно нервував. Тож патрульні провели поверхневу перевірку й виявили, ймовірно, наркотичні речовини.

Інший випадок трапився у місті Бориспіль, де поліціянти зупинили авто  Suzuki CX 4 за порушення ПДР. У водія охоронці порядку помітили ознаки наркотичного сп'яніння, але пройти огляд на стан сп'яніння він категорично відмовився. Також було встановлено, що керманич не має посвідчення водія відповідної категорії.

Крім того, чоловік помітно нервував. А причиною цьому були два зіп-пакетики з невідомою речовиною, ймовірно, наркотичною, які поліцейські виявили під час поверхневої перевірки.

В обох випадках патрульні склали щодо водіїв відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що у ситуаційному центрі поліції Київщини були показані перші результати та розкриті кримінальні провадження, а також продемонстровано роботу системи.


Читати "Моя Київщина" у Facebook