#

На Київщину прибули з візитом делегації депутатів парламентів держав-членів ЄС (ФОТО)

10.06.2022 08:40
На Київщину прибули з візитом делегації депутатів парламентів держав-членів ЄС (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 9 червня, у пристоличний регіон із робочим візитом прибули делегації депутатів парламентів держав-членів ЄС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Наслідки російського військового вторгнення в мирні населені пункти Київщини іноземним гостям показав заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк.

Відтак делегації спочатку побували в селищі Бородянка, що постраждало від російських загарбників. Після цього в Бучі вони відвідали місця масового поховання цивільних громадян, які були вбиті російськими окупантами. Насамкінець депутати парламентів держав-членів ЄС оглянули зруйновані ракетними та бомбовими ударами житлові комплекси в Ірпені.

Віталій Власюк розповів:

Київщина однією з перших зіштовхнулася з окупантами. Наслідки, що принесла росія, – катастрофічні. Тисячі зруйнованих будинків, соціальних та інфраструктурних об’єктів. Проте найстрашніше – це масові страти безневинних людей. Вони вбивали чоловіків, жінок, дітей. Робили це без жодної причини. Працюємо над тим, щоб за свої злочини та скалічені життя українців російські військові понесли найсуворіше покарання. А з усім іншим ми впораємось. Відбудуємо Київщину обов’язково. Регіон стане ще кращим та комфортнішим.

Нагадаємо, що рашисти намагаються залякати мешканців деокупованих територій фейками про нібито повторний наступ на Київщину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook