#

На Київщині 22-річний хлопець продавав наркотики через Telegram-канал (ФОТО)

22.02.2020 16:55
На Київщині 22-річний хлопець продавав наркотики через Telegram-канал (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Правоохоронці затримали 22-річного жителя села Крюківщина Києво-Святошинського району, який через Telegram-канал продавав канабіс, метадон та інші наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно з оперативниками Фастівського відділення поліції припинили діяльність телеграм-каналу, за допомогою якого здійснювався збут наркотичних засобів на території області методом закладок.

Зазначимо, що це вже 6 ліквідований працівниками поліції телеграм-канал з початку року.

Так, поліцейські затримали організатора такого "бізнесу" під час чергового збуту наркотиків у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 22-річний житель села Крюківщина, Києво-Святошинського району.

В ході проведення санкціонованих обшуків поліцейські виявили значну кількість канабісу, гашишу, та психотропної речовини – амфетамін. Вилучені мобільні телефони із записами інформації про збут наркотиків. Оплата здійснювалась  за допомогою однієї з платіжних систем та банківських карток, які також вилучені.

Вилучені речові докази направлені на дослідження до НДЕКЦ МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Молодику оголошено про підозру у скоєнні даного злочину.

Наразі тривають слідчі дії, щодо встановлення інших осіб, причетних до роботи телеграм-каналу, для притягнення їх до кримінальної відповідальності. Також поліцейські встановлюють канали надходження наркотичних речовин до Київської області.   

Також нагадаємо, що у Славутичі чоловік хотів продати наркотики, які купив через мобільний додаток Telegram.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: