#

На Київщині 67 разів порушували карантин (ФОТО)

23.03.2020 07:25
На Київщині 67 разів порушували карантин (ФОТО)
Фото з поліції

Стало відомо, що в Київській області за добу працівники поліції зафіксували 67 порушень карантинних заходів керівниками закладів, працівниками та водіями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Варто зауважити, що для забезпечення дотримання карантинних заходів та виявлення порушень задіяні майже 800 правоохоронців. Це працівники територіальних підрозділів поліції столичної області, Управлінь превентивної діяльності та поліції охорони, бійці полку поліції особливого призначення та "Миротворець". Відтак, правоохоронці вже зафіксували 22 порушення з боку керівництва закладів, 34 рази порушували карантин працівники закладів та установ. До того ж, наразі виявлено 11 порушень карантинних заходів водіями транспортних засобів. Зауважимо, що всі адмінматеріали направлені до суду для прийняття рішення.

Варто сказати, що працівники поліції вже провели 69 перевірок автостанцій та 32 перевірки залізничних вокзалів, 428 зупинок громадського транспорту та 368 місць масового скупчення людей.

Нагадаємо, що на околицях Києва для уникнення поширення коронавірусу було встановлено вісім постів, на яких правоохоронці будуть зупиняти та перевіряти автобуси.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: