#

На Київщині благодійники привітали ветеранів Другої світової війни (ФОТО)

16.11.2019 14:57
На Київщині благодійники привітали ветеранів Другої світової війни (ФОТО)
Фото з місця події

Волонтери Благодійної організації "Фонд "Сварог" 11 листопада приєдналися до привітання ветеранів та вшанування пам'яті загиблих солдат, які брали участь у визволенні Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Благодійної Організації "Фонд "Сварог" у Facebook.

Однією з найвизначніших дат для України, й особливо для жителів Київської області, – є День визволення Києва від фашистських загарбників. Саме в цей день вшановується пам'ять загиблих бійців, завдяки яким, ми сьогодні живемо у вільній та незалежній країні.

Волонтери привітали бійців та вшанували пам'ять загиблих солдат, які брали участь у визволенні Київщини.

"Найдивовижніше, що наші ветерани, яким уже більше 90 років, активно займаються господарством. Вони воювали за нас та наше майбутнє, за майбутнє нашої країни, за наш мир, безпеку та спокій. Тому наш головний обов'язок – пам'ятати й шанувати їхні зусилля та досягнення й робити все можливе, щоби подібне більше ніколи не сталось. Особливо це потрібно пам'ятати сьогодні, коли відбуваються бойові дії на сході України", — йдеться в повідомленні.

Благодійна організація "Фонд "Сварог" також висловила окрему вдячність компанії «Камелія» за надані квіти.

Також нагадаємо, що 28 жовтня представники благодійного фонд "КОЛО" передали Таращанській районній лікарні обладнання для новонароджених.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: